PLOOITENT 4X8

Ben je op zoek naar een oplossing om uw gasten te beschermen tegen zon, lichte regen en wind dan is een plooitent zeker iets wat u zoekt. Deze tenten zijn ideaal voor buiten activiteiten zoals barbecues, straat- of tuinfeesten. Met zo’n 32 vierkante meter aan ruimte is deze tent groot genoeg om 40 rechtstaande personen beschutting te bieden en zo’n 30 personen zittend.

In vergelijking met andere goedkope tenten die moeten opgebouwd worden, heeft deze tent scharnieren. Zo kan deze met slechts 2 personen in slechts enkele minuten worden opgesteld. Daarom vindt u deze tent ook terug onder de naam easy pop-up tent, accordeontent, vouwtent of harmonicatent.

De zijpanelen en ramen beschermen u tegen wind, regen of wanneer het afkoelt. Maar kunnen ook verwijderd worden zodat u een mooie open ruimte creëert. Dit is vaak het geval bij outdoor evenementen waarbij bijvoorbeeld klanten makkelijk binnen en buiten moeten kunnen stappen.

Hoewel deze plooitenten eenvoudig en snel kunnen opgesteld worden op een 5-tal minuten met 2 personen. Toch moet er voorzichtig gehandeld worden bij het op- en afbouwen van dit type van tent. De accordeon-structuur van het dak maakt de plooitent brozer in vergelijking met een “gewone” partytent. Om defecten en  breuk te vermijden komen wij persoonlijk de tent op- en afbouwen. Zo bent u er ook zeker van dat de tent veilig opgesteld staat en dat er niets fout kan gaan.

AFMETINGEN

  • Lengte: 8 meter
  • Breedte: 4 meter
  • Nokhoogte: 3,15 - 3,45 meter
  • Doorloophoogte: 1,80 - 2,10 meter
  • Gewicht: 159 kg

OPPERVLAKTE

32 m²

AANTAL PERSONEN

= 32 m² - maximaal voor 30 personen zitplaatsen, maximaal 40 staanplaatsen

ZEIL

De plooitent van 4x8 is voorzien van een wit dakzeil in Polyester 300D. De PVC coating zorgt voor bescherming tegen UV-stralen en regen of vocht. Op de plaatsen waar het zeil de constructie raakt werd dit extra verstevigd.

De tenten dakzeil kan niet alleen vastgemaakt worden aan het frame, maar ook nog eens aangespannen worden zodat u waterzakken vermijd bij hevige regenval. De zijpanelen kunnen bevestigd worden via brede velcro zodat de tent volledig wordt afgesloten voor regen en wind.

BRANDVEILIGHEID

De plooitent is niet gemaakt van brandwerend materiaal.

FRAME

Het tenten frame bestaat uit geanodiseerde aluminium buizen, de stevige koppelingen zijn gemaakt uit topkwaliteit aluminium. Voor de zijpalen werd gekozen voor zeshoekige in plaats van vierkantige buizen wat de stabiliteit ten goede komt en de kans vermindert op defecten. Een zeshoekige buis plooit immers minder gemakkelijk.

De tent kan eenvoudig verankerd worden in de grond met de zijpalen die voorzien zijn van grondplaatjes met gaten. Indien u deze op een verharde ondergrond plaats dan gebruiken we gewichten om de tent op zijn plaats te houden.

De hoogte wordt vergrendeld met een stevig trekpin. De staanders zijn in hoogte verstelbaar. De hoogte kunt u vergrendelen met een stevig trekpinsysteem.

location_on Senecostraat 5 1755 Gooik mail_outline alluretent@gmail.com phone +32 484 44 00 04 phone 0475 71 27 57

Over ons
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x