Over ons

Tentenverhuur AllureTent is gevestigd in Liedekerke. Als enthousiast familiebedrijf bieden wij onze tenten te huur aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Zo verhuren wij onder andere tenten voor bruiloften, wielerwedstrijden, concerten, dorpsfeesten en buurtfeesten, maar ook voor bedrijfsopeningen en personeelsfeesten. Een evenement groot of klein passen wij volledig aan om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Onze tentenverhuur en partyverhuur vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren voor uw event of feest. 

Hans bekijkt graag samen met zijn vrouw hoe ze jullie zoektocht naar een perfect ingerichte  feestlocatie kunnen waarmaken. 

Ondertussen zijn er ook enkele nieuwe werkkrachten hun 2 zonen die helpen bij het op- en afbouwen en onderhouden van de tenten. Onze passie van tentenverhuur willen we graag aan u tonen. Aarzel daarom niet om ons uw wensen te vertellen, samen vinden we zeker wel een gepaste tent en feestmateriaal voor een geslaagd event of feest.

location_on Senecostraat 5 1755 Gooik mail_outline alluretent@gmail.com phone +32 484 44 00 04 phone 0475 71 27 57

Over ons
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x