Verhuur feestmateriaal

Bent u op zoek naar feestmateriaal te huur in Vlaams-Brabant voor uw feest of event?
Geen probleem bij AllureTent kunnen we u een volledig ingerichte tent of locatie verzorgen met allerlei feest- & partymateriaal zoals (sta)tafels, stoelen, glazen, borden, verwarmingen en veel meer materialen!

TAFELS HUREN

Heeft u een zittend feest voorzien en op zoek naar rechthoekige of ronde tafels van 6 tot 8 personen. Wij verhuren tafels in verschillende afmetingen. Onze professionele tafels zijn stabiel en stevig!

BORDEN EN BESTEK HUREN

Soep, een voor- en nagerecht, een dessert ? Borden en bestel huren is vaak een noodzakelijkheid. De belangrijkste troef is dat u de gehuurde borden en het bestek gewoon vuil kunt teruggeven, gedaan met afwassen!

GLAZEN HUREN

Welke dranken gaat u serveren ? Cava of schuimwijn, wijn, water en bier kunt u niet in elk glas serveren. Kies er daarom voor om gepaste glazen te huren. De afwas nemen wij voor onze rekening!

RECEPTIETAFELS HUREN

Tijdens de receptie of ontvangst van de gasten is het belangrijk dat ze hun glas kunnen neerzetten. Ook om iets te eten zijn staan- of receptietafels een must om u gasten in alle comfort te verwelkomen op uw feest !

TERRASVERWARMING HUREN

Bij het vallen van de avond kan het koud worden buiten, een verwarming huren voor uw tent of terras is de perfecte manier om een comfortabele omgevingstemperatuur te verzekeren.

TAFELLINNEN HUREN

Er bestaan vandaag heel wat kwalitatieve papieren alternatieven voor tafellinnen. Het voordeel van tafellinnen huren is dat u geen afval heeft, uiteindelijk zullen uw gasten het verschil opmerken !

STOELEN HUREN

Klapstoelen of terrasstoelen zijn ideaal wanneer gasten enkel uren moeten zitten, heeft u echter een echt zitten feest, kies dan voor echte stoelen in leder, kunststof voor extra comfort !

LICHT EN GELUID HUREN

Een feest zonder muziek is zoals een café zonder bier. Onze 5 zintuigen moeten tijdens een feest verwend worden, kies daarom voor een professionele licht & geluidsinstallatie. Laat uw oren en ogen genieten !

DECORATIE HUREN

Hoe zorgt u voor de finale finishing touch van uw feestlocatie? Wij helpen u graag bij de verhuur van decoratie zoals bloemen, hoezen, verlichting voor een volledig gedecoreerde tent of locatie voor feest !

BAR & TOOG HUREN

Wij belgen hebben een traditie om bier te drinken. Huur een bar met tapinstallatie en spoelbak, geen gedoe meer met lege bierflesjes. Maar geniet van uw mobiele bar !

KOELKAST HUREN

Uw dranken & eten op de juiste temperatuur houden is niet zo eenvoudig dat het lijkt. Kies er daarom voor om een professioneel koelkast te huren die perfect koelt ook tijdens extreme omstandigheden !

Verhuur feestmateriaal

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x