KADERTENTEN HUREN

Zoekt u een stevig tent te huur die zich toch snel laat plaatsen? U wilt een event of feest met stijl, maar toch uw budget in evenwicht houden? Met kadertenten huren kunt u beide combineren !

Met deze tent beschikbaar in breedtes van 8 meter bepaalt u volledig zelf de lengte in functie van het aantal gasten (tot 25 meter lang). Dankzij de optionele tentenvloer maakt u van de tent een complete “feestlocatie” die klasse uitstraalt.

Een kadertent is een ideale tent om op een elegante en praktische manier een grote groep mensen samen te brengen, dit tegen een betaalbare prijs.

In vergelijking met de vele andere tenten zoals plooitenten, pagodetenten kunnen deze net als de spantenten in de lengte aangepast worden in stappen van 5 meter afhankelijk van onze modellen. AllureTent heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten kadertenten voor kleine feestjes thuis tot grote publieke evenementen.

VOORDELEN VAN EEN KADERTENT

✔ hoogwaardig aluminium frame en dak in pvc
✔ meest veilige tent
✔ modulaire opbouw: lengte uitbreidbaar in stappen van 5 meter
✔ bestand tegen windstoten van 55 km/u
✔ geen palen of pilaren aan de binnenkant van de tent
✔ beschikbaar in 8 meter breedte
✔ kleuren: wit en doorzichtig

TOEPASSINGEN VAN KADERTENTEN

Een kadertent is met haar eenvoudige vormen, hoge flexibiliteit en aanzienlijke afmetingen ideaal voor zowel privé feestjes (communiefeest, jubileum, verjaardag, babyborrel) als grote publieke evenementen (optredens, concerten, VIP-ruimte, wielerwedstrijden, kermis, bedrijfsevent, personeelsfeest)! Door het ontbreken van palen aan de binnenzijde kunt u een mooie en grote open ruimte creëren tot wel 8 meter breed en 25 meter lengte. Op deze manier kunt u meer dan 200 gasten of genodigden uitnodigen op de locatie die u kiest.

Creëer uw eigen feestzaal of evenementenhal door ons ruime aanbod van kadertenten in verschillende breedtes en lengtes. Kies zelf waar u de stoelen, tafels, bar en podium plaatst binnen de tent.

EIGENSCHAPPEN VAN EEN KADERTENT

Een kadertent bestaat net als een spantent uit hoogwaardige materialen zoals een aluminium frame en zwaar dakzeil in PVC . Door hun modulaire opbouw zijn deze tenten onbeperkt uitbreidbaar in de lengte, bij AllureTent vindt u kadertenten tot wel 25 meter.

Zo worden uw gasten in alle omstandigheden bij wind, koude, regen en zon beschermd.

Door de degelijkheid van deze tentconstructie is deze uitermate geschikt voor tijdelijke accommodaties. Door zijn vrije overspanning heeft men geen middenpalen in de tent staan, u kunt dus alle ruimte benutten. Een kadertent kan op zo goed als alle ondergronden geplaatst worden zoals beton, asfalt en gras.

FORMATEN EN AFMETINGEN

Onze kadertenten zijn beschikbaar in breedtes van 8 meter. Afhankelijk van het model kunt u de tentlengte in secties van 5 meter zelf verlengen.

De tenten met een breedte van 8 meter hebben een wandhoogte van 2,25 meter en een nokhoogte van 3,5 meter Hieronder vindt u alvast een overzicht van welke afmetingen er zoal mogelijk zijn:PRIJZEN EN PRIJSLIJSTEN VOOR KADERTENTENVERHUUR

De huurprijs van een kadertent hangt af van verschillende factoren. Maar over het algemeen is deze tent de goedkoopste oplossing per m². Wilt u extra geld besparen ? Wanneer u voor de op- en afbouw vrijwilligers voorziet dan moeten wij geen extra personeelskosten aanrekenen. Voor een voorstel op maat van uw event raden we u aan om een offerte aan te vragen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u bijkomende vragen hebt over het huren van een kadertent.

ACCESSOIRES VOOR KADERTENTEN

Een kadertent gaat u ook niet zomaar huren, daarom bieden wij ook bijkomende diensten aan voor een volledig geslaagd event. Op aanvraag biedt AllureTent ook totaalconcepten aan voor uw evenement. Wij verzorgen niet alleen een tentenvloer, tafels stoelen en podium, maar ook de verlichting, dranken, discobar, verwarming en veel meer … Wij contacteren ons uitgebreid netwerk van partners zodat we u voor alle diensten bij één contactpersoon terecht kunt.

VERHUUR VAN KADERTENTEN OVERAL IN BELGIË

AllureTent verhuurt enkel kwalitatieve tenten, die bestaan uit stevige en goed onderhouden materialen. Onze tenten worden regelmatig schoongemaakt, en wij kunnen ook een brandwerend attest voorleggen.
Wij bieden onze professionele kadertenten aan overal in België zoals in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant & Brussel kunnen wij tegen voordelige leveringskosten of zelfs gratis in de regio bepaalde tenten komen op- & afbouwen!

location_on Senecostraat 5 1755 Gooik mail_outline alluretent@gmail.com phone +32 484 44 00 04 phone 0475 71 27 57

Over ons
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x