PLOOITENTEN HUREN

De plooitenten (accordeon, harmonica- of vouwtenten, pop-up tenten of canopytenten) kunnen gehuurd worden met de volgende afmetingen 3 op 3 meter, 3 op 6 meter, 4 op 8 meter of 3 op 12 meter (2 plooitenten worden achter elkaar geplaatst). Zijwanden kunnen worden voorzien tegen een meerprijs van €5 / stuk, maar deze kunt u indien gewenst ook gewoon helemaal of gedeeltelijk weglaten.

Deze tenten kunnen niet alleen buiten, maar ook bijvoorbeeld binnen gebruikt worden op een beurs, braderie of ander indoor activiteit waar u een gezellige sfeer wilt creëren of u gewoon ook wat privacy wenst !

VOORDELEN VAN EEN PLOOITENT

✔ goedkoop + snel beschermd tegen regen en wind
✔ eenvoudig op- en afbouw : < 5 minuten
✔ diverse maten
✔ tenten zijn koppelbaar
✔ geen haken in de grond
✔ leverbaar met of zonder wanden
✔ zowel voor binnen als voor buiten
✔ kan zowat overal geplaatst worden
✔ kleuren: wit en doorzichtig

TOEPASSINGEN VAN PLOOITENTEN

Een plooitent is door haar eenvoudige constructie en ook oppervlakte perfect voor kleinere feesten, braderies, promo-events, buitenparty’s & straatfeesten. Hierdoor worden ze vaak ook gewoon partytenten, feesttenten of markttenten genoemd. Deze handige en professionele tenten zijn eenvoudig op te stellen en zo goed als overal inzetbaar. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld geen ankers in de grond kunt plaatsen. Denken we aan parkings, opritten, zalen of andere niet toegankelijke ondergronden. De tent wordt dan op zijn plaats gehouden door middel van gewichten.Vergroot uw capaciteit door simpelweg verschillende tenten aan elkaar te koppelen, de zijpanelen zorgen ervoor dat de tent ook winddicht is.

EIGENSCHAPPEN VAN EEN PLOOITENT

Een plooitent kan je makkelijk herkennen door de accordeon- of plooiconstructie waarmee de tent op een snelle manier kan worden opengevouwen met een minimum aan manschappen en ook energie.

Deze tenten worden ook nog easy-up vouwtenten genoemd omdat ze toch stevig en makkelijk snel zelf opgesteld kunnen worden. Zo beschikt u op een zeer korte tijd over een partytent. Natuurlijk kunnen wij deze tent ook zelf komen op- en afbouwen met ons team.

Het frame bestaat uit sterk staal of aluminium kozijnen die met een zware polyester wordt bedekt zowel de dakconstructie als de zijwanden. Zo krijgt u een water- & winddichte tent die u beschermd tegen alle weersinvloeden die uw feest kunnen verrassen. Ook in de zomer biedt een plooitent bescherming tegen de hevige zon, de plooitent wordt als het ware een grote parasol. U leest het goed, zowel in de zomer als in de winter is een tent een ideale partner voor uw feest te doen slagen in alle omstandigheden, regen, zon , wind of koude.

FORMATEN EN AFMETINGEN

Onze vouw- of plooitenten zijn beschikbaar in 3 meter op 3 meter, door verschillende tenten aan elkaar te koppen kunt u de oppervlakte vergroten. Zo kunt u een ruimte van 18 of 36 m² creëren, waardoor deze tent geschikt is voor zo’n 30 tot 60 personen rechtstaand en van 15 tot 35 mensen zittend.

Plooitenten zijn veel lichter en sneller op te bouwen dan de pagodetenten. Bij ons vindt u plooitenten van 3x6 en 3x3 meter. Net als bij de andere tenten kunnen ze onbeperkt aan elkaar gekoppeld worden.

Dankzij het eenvoudige accordionsysteem kunnen deze tenten in slechts enkele minuten met 2 personen opgesteld worden.

PRIJZEN EN PRIJSLIJSTEN VOOR PLOOITENTEN

De prijs van een plooitent huren hangt af of we deze zelf moeten komen op- en afbouwen of u ervoor kiest om deze te komen ophalen en zelf te plaatsen. Daarnaast zijn er ook heel wat opties mogelijk zoals zijwanden, vloer, meubelen en decoratie. Voor een juiste prijs berekening van uw feestproject, vragen wij u om ons te contacteren voor een offerte.

ACCESSOIRES VOOR PLOOITENTEN

Alle plooitenten te huur kunnen voorzien worden van bijvoorbeeld een vloer, podium, bar en andere meubilair kunt u bij ons huren. Voor de inrichting kunnen wij u ook helpen met het verhuur van feestmateriaal en benodigdheden zoals tafels, stoelen, glazen, borden en ja zelfs decoratie en verlichting verzorgen wij voor u.

AllureTent heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd met zowel evenementen als een klein feestje bij u thuis. Daardoor kunt u van ons een degelijk en professioneel advies verwachten voor een totaal concept voor uw feest.

Zijkanten kunnen worden voorzien met of zonder zij-vensters tegen een meerprijs van €5 / stuk.

VERHUUR VAN PLOOITENTEN OVERAL IN BELGIË

AllureTent levert tentenverhuur aan overal in België zoals in Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant & Brussel kunnen wij tegen voordelige leveringskosten of zelfs gratis in bepaalde regio's de tent komen op- & afbouwen!

location_on Senecostraat 5 1755 Gooik mail_outline alluretent@gmail.com phone +32 484 44 00 04 phone 0475 71 27 57

Over ons
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x