TENTVLOEREN HUREN

Bent u op zoek naar een specialist in het verhuren van tentvloeren ? 

Dan bent u bij AllureTent aan het goede adres! Voor elk feest hebben wij voor u de perfecte vloer te huur! Bent u nog niet overtuigd dat u een tentvloer noodzakelijk is? Op het eerste gezicht lijkt dit inderdaad slecht een luxe accessoire bij tentenverhuur. De praktijk tot echter aan dat een vloer in een tent een grote meerwaarde is, niet alleen voor uw feest maar ook voor de tent die u huurt!


VOORDELEN VAN EEN VLOER IN UW TENT

 • Een tentvloer zal bijvoorbeeld de koude en het regenwater tegenhouden, zo hebben de genodigden geen koude noch natte voeten na of tijdens een regenbui.
 • De vloer zal er ook voor zorgen dat tafels, stoelen makkelijk kunnen staan en verplaatst worden. Ok vrouwen met hakjes zullen u dankbaar zijn omdat ze niet met hun sleehakken in de grond zullen zakken.
 • Het materiaal en meubilair wordt beschermd dat anders op gras of beton staat
 • het gras of de ondervloer zal minder onderhevig zijn aan slijtage of allerlei gebruikssporen
 • Tenslotte is het ook zeer normaal dat een tentvloer heel wat extra cachet geeft aan de gehuurde tent.
 • Met een tentenvloer heeft u meteen ook een dansvloer ter beschikking

AFMETINGEN VAN ONZE TENTENVLOEREN

De vloer bestaat uit verschillende houten planken die naast elkaar geplaatst worden. Aangezien dit dus uit modules bestaat kunt u in tenten met verschillende afmetingen altijd wel een houten vloer plaatsen. Onze planken hebben een lengte van 3 meter en breedte van 1 meter. Zo zijn steeds oppervlaktes mogelijk die deelbaar zijn door drie.

PRIJS VOOR EEN TENTEN VLOER

Een geplaatste tentenvloer kost bij AllureTent zo’n 3,00 euro per m², inclusief levering, huurprijs en de werkuren. Natuurlijk gaan wij er wel vanuit dat er dan ook een tent gehuurd wordt. Het verhuren van een tentvloer zonder tent is enkel op aanvraag.

EIGENSCHAPPEN VAN DE VLOER

De tenvloer of vlondervloer bestaat uit houten panelen van 1 meter breed en 3 meter lang. De panelen zelf zijn vervaardigd uit geschaafd hout die geplaatst werden op steunbalkjes. Bij het plaatsen van de vloer worden de planken in elkaar geschoven zodat er één mooi geheel ontstaat, vergelijk het maar een beetje zoals een parketvloer. Deze vloer wordt meteen op de ondergrond geplaatst, kleine niveau verschillen kunnen weggewerkt worden met extra houten steunen, maar sterke niveau verschillen blijven zichtbaar in het terrein !

TOEPASSINGEN VAN EEN TENTVLOER

Een vloer huren voor een tent kan voor verschillende ondergronden:

 • op asfalt, beton of straten
 • op relatief vlakke weiden of even terrein
 • op puin, grind, kiezels
 • op een vlakke zandgrond (strand, bouwterrein, duinen)
 • op gras of gazon

Indien u twijfelt dat de ondergrond wel geschikt is voor een tentvloer, aarzel dan niet om ons te contacteren. Bezorg ons misschien een foto of indien nodig dan komen wij ter plaatse kijken of de ondergrond geschikt is voor de tentvloer.

location_on Senecostraat 5 1755 Gooik mail_outline alluretent@gmail.com phone +32 484 44 00 04 phone 0475 71 27 57

Over ons
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x