TENTENVERHUUR

Bent u op zoek naar een tent te huur? Bij AllureTent vindt u een ruim aanbod van tenten: pagodetenten, plooitenten, kadertenten voor verschillende doeleinden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tent die geschikt is voor uw feest of event. Hieronder vindt u alvast een overzicht van ons aanbod van tentenverhuur.

Tenten huren in allerlei afmetingen

Afhankelijk van het feest of evenement en de inrichting zal het type tent + gewenste oppervlakte sterk verschillen. Bij AllureTent vindt u tenten in allerlei lengtes & breedtes onze breedtes varieren van 4, 5, 6 en 8 meter, in de lengte kiest u tussen de 6 tot 25 meter.De totale oppervlakte kan zo varieren vanaf 36m², 72m² voor de kleine feesttenten tot wel zo’n 144 m² en 200 m² wanneer u op zoek bent naar grotere tenten.Het aantal gasten die plaats kunnen nemen in de tent hangt af van het soort feest. Heeft u een zittend feest met tafels en stoelen dan zijn onze tenten geschikt vanaf 15 personen tot en met wel 200 personen zittend. Wanneer u enkel staantafels plaats en de mensen rechtstaan dan kunt u tussen de 25 tot en met 300 mensen rechtstaand in onze tenten onderbrengen.

Tenten geschikt voor alle evenementen

Een event groot of klein, de Belgische weergoden houden helemaal geen rekening met uw feestelijkheden. Laat uw feestplannen niet in het water vallen en kies voor een geschikte tent om u te beschermen tegen onvoorziene regen, zon, koude en andere onvoorziene weersveranderingen.Een tent huren kan voor verschillende evenementen: een huwelijksfeest, een bedrijfsfeest, communie, verjaardag of jubileum. AllureTent is een specialist in tentenverhuur van verschillende maten en stijlen. Een tent huren zal u niet alleen beschermen tegen regen, maar ook tegen felle zon, of in de avond tegen de dauw of wanneer het kouder wordt. Voor een klein evenement kunt u kiezen voor slechts één tent, bij grotere evenementen kunt u verschillende tenten aan elkaar koppelen.Bengt u zoek naar een tent die u enkel moet beschermen tegen direct zonlicht en regen? Een plooitent huren is dan misschien wel de voordeligste oplossing. Het ontbreken van de zijpanelen is juist een voordeel omdat de mensen makkelijk binnen- en buiten kunnen gaan. Ideaal voor een tuin, een braderie of festival.Wilt u net een tent huren die afgesloten is met ramen of deuren? Kies dan voor tentenverhuur van een pagodetent voor een klein aantal gasten. Heeft u eerder een groot aantal genodigden dan kan u kiezen voor een kadertent

Accessoires of inrichting voor tenten huren

Een tent huren is vaak een klein onderdeel van het volledige event. Daarom mag u zeker ook niet andere elementen vergeten die noodzakelijk zijn bij tentenverhuur.Elektriciteit - stroom is in vele gevallen noodzakelijk en niet zomaar voorradig op de tentenlocatie. Heel wat toestellen zullen stroom nodig hebben: verlichtingselementen, frigo’s, muziekinstallatie, …Vloerbedekking - een vloer in een tent heeft vele voordelen zoals geen natte voeten, waterpas plaatsen van tafels en stoelen. En tentvloer huren heeft niet alleen praktische voordelen maar is ook gewoon mooier en straalt luxe uit en u heeft er meteen gratis een dansvloer bij.Meubilair - een tent is natuurlijk leuk, maar ook meubelen zoals tafels, stoelen, bar of led togen zijn vaak noodzakelijk om uw gasten comfortabel te ontvangenVerlichting - heel wat feesten lopen wat uit tot in de late avond of zelfs tot ‘s nachts. Zorg er daarom voor dat je steeds ook verlichting voorziet in geval dat het feestje toch zou uitlopen voor de veiligheid en ook gezelligheid van het feestVerwarming - in de herfst, winter en ook de lente kan het overdag of ‘s avonds snel afkoelen. Verwarmingsstoestelen zijn dan ideaal om de tent toch warm te houden. Zo moeten uw gasten niet in de koude staan.Bij AllureTent helpen we u graag verder met de volledige inrichting van uw tent. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor tentenverhuurmaar ook feestmateriaal van tafels, stoelen, glazen en borden tot led verlichting en ingerichte bar met frigo. Contacteer ons voor een voorstel op maat van uw event.

Tentenverhuur met levering overal in België

Bij AllureTent kunt u tenten huren die overal in België niet alleen kunnen geleverd, maar ook op- en afgebouwd worden. Onze tenten worden het vaakst verhuurd in Oost-Vlaanderen, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant & Brussel waar we goedkope transportkosten kunnen aanbieden. In bepaalde regio’s betaalt u helemaal geen transportkosten, maar leveren wij gewoon gratis. Voor de exacte leveringskosten voor uw gemeentes kunt u steeds aanvragen via het contactformulier of vraag een offerte.Bent u op zoek naar een tent te huur? Vraag een Vrijblijvende Offerte voor uw tentenproject !

location_on Senecostraat 5 1755 Gooik mail_outline alluretent@gmail.com phone +32 484 44 00 04 phone 0475 71 27 57

Over ons
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x